eszperantó szótár eszperantó tankönyv eszperantó szótár
eszperantó szótár A kosár üres!
Összesen: 0 Ft
eszperantó szótár
eszperantó szótár eszperantó tankönyv eszperantó szótár

Általános szerződési feltételekKérjük, amennyiben áruházunkból rendelni kíván, úgy az alábbi Vásárlási feltételeket - Általános Szerződési feltételeket - figyelmesen olvassa el és kizárólag akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha annak minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem kerül iktatásra, de később visszakereshető. Magatartási kódexre nem utal. A szerződés nyelve: Magyar

Amennyiben a lentiekkel kapcsolatban kérdése merülne fel, az „elérhetőségek” menüpontban megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére.

Megrendelés menete

Oldalunkon található termékek kizárólag elektronikus úton, házhoz szállítással rendelhetőek meg. Vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia magát oldalunkon. Termékeinket regisztráció nélkül is megvásárolhatja.

Az Önnek tetsző termékre kattintva olvashatja el az adott áru ismertetőjét. Amennyiben meg kívánja rendelni, darabszámot is megadhat, ha egy darabnál többet szeretne vásárolni az adott termékből. A „kosárba vele” gomb megnyomásával a terméket kosarába helyezheti. Ezt követően folytathatja a vásárlást, vagy a termékek felett megjelenő menüpontban olvasható „tovább a fizetéshez” feliratra kattintva megtekintheti megrendelését.
A „folytatás” gombra kattintva a következő menüpontba léphet, ahol megadhatja adatait. Ezen kívül, ha szeretné nyomon követni megrendelését, vagy a későbbiekben is tervezi, hogy rendel, megadhat egy e-mail címet és jelszót is, amivel később be tud jelentkezni. Amennyiben korábban már regisztrált, itt beléphet regisztrált felhasználóként.
A „tovább lép” gomb megnyomásával (regisztrált felhasználó esetén- a „belép” gombbal) a következő menüpontba lép, ahol megadhatja szállítási, illetve számlázási címét.
A „folytatás” gomb megnyomásával a következő menüpontba léphet, ahol ellenőrizheti vásárlását, illetve adatait.
A „megrendelem” gomb megnyomásával véglegesítheti megrendelését. A kiválasztott termékek megrendelését követően az Ön által megadott e-mail címre automatikus visszaigazoló levelet küldünk. Amennyiben vásárlásáról visszaigazoló e-mail nem érkezik, kérjük azt jelezze kapcsolattartónk felé az „elérhetőségek” menüben megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

Minden menüpontban van lehetősége visszalépésre, illetve a megrendelés módosítására a „vissza a kosár tartalmához” gombbal.

Tévesen leadott megrendelés

Amennyiben megrendelését tévesen adta le, kérjük azt haladéktalanul jelezze e-mail címünkön!

Kedvezmények

Viszonteladóknak, törzsvásárlóknak kedvezményt biztosítunk! A részletekről kérjük érdeklődjön e-mailben az info@eszperantokonyv.hu címen!

Regisztráció

Amennyiben oldalunkon regisztrál, illetve vásárláskor az adatai mellett jelszót is megad úgy megrendelését a későbbiekben oldalunkon nyomon követheti, valamint korábbi megrendeléseit is megtekintheti.

Fizetés

A megrendelt termékek árának, illetve az esetleges szállítási költség díjának rendezésére az alábbi lehetőségei vannak:

Utánvétel: A vásárlása végösszegét (megrendelés összege, valamint a kézbesítés díja) a kézbesítő futár részére kell átadni.

Szállítás

Az áruházunkban leadott rendelését minden esetben hétköznap juttatjuk el vásárlóinkhoz, ezért kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető (8-17 óra között). A termékek kiszállítását minden esetben futárszolgálat végzi.
A várható kiszállítás a megrendelését követő 3-7 munkanap. Amennyiben megrendelése nem, vagy csak részben teljesíthető a vállalt szállítási időn belül, arról telefonon, illetve üzenetben értesítést küldünk.

A házhoz szállítás díja Magyarország egész területén:
Vásárlás összege Szállítási díj
5.000 Ft-ig 1.990 Ft
5.001 - 10.000 Ft 1.790 Ft
10.000 Ft felett 1.590 Ft
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Postai úton megrendeléseket nem teljesítjük.

A csomag átvételekor az átvevő köteles a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.
A csomag minden esetben tartalmazza a számlát. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Az esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia

A megrendelt terméket kiszállítás során a lehető legelővigyázatosabban kezeljük annak érdekében, hogy az kifogástalan állapotban jusson el vásárlóinkhoz.

Amennyiben az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás vagy a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszatérítjük.
Az árucikket a vásárlást igazoló okmányokkal együtt szolgáltatható vissza, ha ez nem teljesül, úgy az eladó megtagadhatja a teljes vételár visszafizetését.

Amennyiben a termék rendeltetésszerű használat ellenére tönkremegy, meghibásodik, úgy - a meghibásodást követően haladéktalanul - a termék cégünk részére történő visszajuttatását, valamint a vásárlást igazoló okmányok bemutatását követően -amennyiben az adott termék raktáron van- cseréljük, illetve hiányzó cikk esetén a vételárat visszatérítjük.

Elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól alapján a Vásárló a termék átvételének napjától számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.
Mint webáruház üzemeltetőnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a Vásárló számára a teljes vételárat, valamint az esetleges kiszállítás költségét - abban az esetben, ha a vételárat szállítási költség is terhelte- , amennyiben élni kíván az elállási vagy felmondási jogával.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 23. § (4). pontja értelmében a kereskedő mindaddig visszatarthatja a termék vételárát, amíg a vásárló nem juttatta vissza a terméket, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy a termék visszajuttatásáról gondoskodott.
A vásárlónak a közléstől számított 14 napon belül vissza kell juttatnia a terméket a kereskedőnek.

A visszatérítés minden esetben előre egyeztetett módon történik a vásárló kifejezett beleegyezése alapján.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
A vállalkozás követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási joggal kapcsolatos további részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 §-ában olvashatóak.

A rendelet ITT tekinthető meg.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. A megrendelt terméket eredeti, sértetlen állapotban -számlával együtt- postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk részére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni.

Áruházunk kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, áruházunk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat és az esetlegesen felmerült kiszállítás díját - amennyiben a vételárat szállítási díj is terhelte - a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 14 napon belül hiánytalanul visszatéríti a vásárló részére, a vásárló kifejezett beleegyezésével történő módon.

Adatkezelési alapelvek

Cégünk alapvető célja a látogatók személyes adatainak védelme, valamint kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A látogatók személyes adatait bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket cégünk saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Adatvédelmi koncepciónk a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény;

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.

A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A felhasználók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket az üzemeltető korlátlan ideig megőriz. Ezen adatokból nem lehet az érintettre vonatkozó következtetést levonni. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, nemi hovatartozásra vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Cégünk az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

Hírlevél igénylés

Lehetőség van a weboldalon hírlevél igénylésére, az oldalsávban lévő hírlevél boxban. A felhasználók nevük és e-mail címük megadása után, a „feliratkozás” gombra klikkelve hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A hírlevélre való feliratkozás a felhasználó által bármikor törölhető. A hírlevél igénylésnél megadott adatokat is a fent leírt adatkezelési alapelveknek megfelelően kezeljük.

A vásárlási feltételekhez részben felhasznált forrás: Törvényes webáruház

letölthető szótár
HÍRLEVÉL

LETÖLTÉS!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ingyenesen LETŐLTHETŐ a "Kulcs a világhoz" című kiadvány, melyben megtalálható az eszperantó teljes nyelvtana is! Ingyenes letöltés!
Név:

E-mail: 
BEJELENTKEZÉS
E-mail:

Jelszó:


Regisztráció
Elfelejtett jelszó

GYORSKERESÉS